Muntlig kommunikation och presentationsteknik - en introduktion

Hur för man fram sitt budskap på bästa sätt? Vad påverkar en presentation negativt och positivt? I denna föreläsning ges en introduktion till muntlig framställning och presentationsteknik. Vi utgår ifrån vilka faktorer som påverkar olika kommunikationssituationer och hur vi kan kommunicera effektivare. Vi talar också om vad man behöver tänka på när man håller en muntlig presentation inför en grupp. Föreläsningen tar vidare upp de olika delarna som ingår i de flesta muntliga presentationer och hur man kan organisera innehållet. Även hjälpmedel och hur de kan/bör användas diskuteras.

Anmälan: Anmälan krävs senast 22 november. Bekräftelse på anmälan sker inom en vecka före själva tillfället. Obs! Vid färre anmälda än fem ställs aktiviteten in.

Länk till anmälningsformulär och mer information om våra övriga föreläsningar och workshopar

Vid frågor kontakta anna.ekman@hb.se

Obs! Detta är ett generellt undervisningstillfälle för alla intresserade studenter på Högskolan i Borås. En del program har också kursintegrerad undervisning i akademiskt språk som en del av ordinarie kurs. Material och innehåll kan vara överlappande.